top of page

Ontmoet Simone 

Gediplomeerd life & Stress en Burn-out coach

 Mijn naam is Simone Belle.

 

Als kind voelde ik mij “anders”, ik wist toen niet hoe het kwam of wat het was. Ik voelde sferen aan en was onbewust bezig ervoor te zorgen dat mensen zich beter gingen voelen.

Later ben ik als doktersassistente in een huisartsenpraktijk gaan werken. Ook niet zo vreemde keuze als je graag wilt dat mensen zich beter gaan voelen. 

Na een aantal jaren werd ik nieuwsgierig naar de reden waarom mensen lichamelijke klachten hebben. Ik ontdekte dat onze “mind” daar een hele grote rol in speelt. 

Ook voelde ik dat er meer is dan dat ik waarnam.

Ik drukte het een hele tijd weg maar het bleef onrustig in mij. 

”Wie ben ik nu werkelijk en waarom voel ik mij niet gelukkig in mijn leven?” Het liet mij niet los en daar is de zoektocht naar mijzelf begonnen. 

Ik heb cursussen gevolgd en opleidingen om het nog duidelijker te krijgen. 

Dit was een innerlijke reis die niet altijd even makkelijk was, vaak ook heel confronterend en toch ben ik blij dat ik het heb aangedurfd en doorgezet.

Tijdens deze reis leerde ik loslaten en kreeg ik weer vertrouwen in wie ik WERKELIJK ben. Ook ontdekte ik mijn enorme passie voor persoonlijke ontwikkeling. 

Ik ben gediplomeerd Stress en Burn-out coach, gecertificeerd Omega Health Coach. Heb de DEVINUS methode eigen gemaakt en samen met de Cursus in wonderen leerde ik te leven vanuit onvoorwaardelijke liefde en mijn hart weer te openen. Toen ik merkte wat deze liefde met mij deed wilde ik niets liever dan mensen, die ook op zoek zijn naar deze bron van onvoorwaardelijke liefde, te begeleiden in hun zoektocht. 

Tijdens deze periode ben ik steeds meer bewust geworden van wie ik werkelijk ben en hoe je geluk, meer vreugde en vrede in je leven kunt ervaren. 

Deze vreugde en vrede deel ik samen met mijn schatten van kinderen, mijn lieve vriend, familie en vrienden.

 

Ik geniet en ben dankbaar voor het leven.

Mijn passie

 

is om jou weer te helpen herinneren dat je liefde bent!  Je leren meer te luisteren

naar je innerlijke leiding, je innerlijke stem, die onvoorwaardelijk is en liefdevol.

En zo weer vertrouwen te krijgen in het leven.

 

De afgelopen jaren ben ik bezig geweest naar het zoeken van de liefde voor mezelf. Daarbij heb ik ervaren dat ik “íets” bij mezelf heb teruggevonden iets waarvan ik dacht dat ik het kwijt was.

Dat “iets” is de liefde voor mezelf

 

Ik was het NIET kwijt want het zat al altijd in mij. Er zat een sluier overheen waardoor ik het niet zag. En waarvan ik overtuigd was dat de buitenwereld het mij wel zou geven. Dat liep steeds uit op een teleurstelling, logisch, weet ik nu, want de enige die mij dat kan geven ben ikzelf.

 

In verbinding met mijn innerlijke leiding en het vertrouwen in de bron van liefde kan ik nu meer liefde ervaren in mijn leven.

 

Nu ik deze wijsheid heb ervaren, sta ik te popelen om het te delen met jou en iedereen die er behoefte aan heeft en DENKT zichzelf kwijt te zijn.

 

Mijn ervaring hierin is; je bent jezelf niet kwijt, je bent alleen vergeten wie je werkelijk bent en ik wil je helpen je dat weer te herinneren. 

 

Waarom? Het heeft mij innerlijke rust en vertrouwen gegeven en dat gun ik jou ook! Zodat je anders naar alle gebeurtenissen in je leven kunt gaan kijken.

 

En je weer vrede in je leven kunt gaan ervaren maar ook vreugde en geluk!

A09AEF99-FD51-4E0E-9902-67BF807ACF4B_edited.jpg
bottom of page